Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Elin - 26 februari 2009 20:56

Det har varit en rätt hektisk dag. Började hutlöst tidigt, skulle hinna med flygbussen kl 05.25 i morse. Landade runt halv 9 och sen har jag inte gjort annat än att flänga runt. Blev först en liten tur på stan med mamma, hon behövde en kofta till på lördag. Själv gjorde jag också lite fynd på ovanligt kort tid. Hem från stan en stund senare för lite att äta, bli överfallen av fyra fyrbenta bestar (som egentligen är väldigt söta och glada mest hela tiden), och sedan tillbaka till stan för att lyssna på en lunchkonsert som min kompis Ylva skulle vara med i. Hade inte träffat henne på jättelänge så det var kul. Dessutom har jag inte hört henne spela på åratal, så det var en trevlig bonus :) Efter konserten åkte vi ner på stan för att äta lunch. Sprang ihop med en av mina gamla nollor från Östersund, han pluggar tydligen här nu. Det var oväntat och roligt att se en "turare" mitt upp i alltihopa :)

Jag och Ylva snackade skit en stund efter maten, tittade på lite bilder och sånt. Precis som det ska vara med andra ord. Gick en sväng till på stan sen bara för att, åkte hem och somnade nästan på golvet med gamhunden. Mys!

Gjorde middag till mig och mamma och sen åkte jag för att hämta pappa på jobbet efter maten. Däckade på soffan efter det, måste ha legat i en inte alltför ergonomisk ställning för min nacke protesterade vilt när jag vaknade sen. Hade fått ett sms av Honom: "ses när du kommer tillbaka va?" Blev helt glad i hela mig, och nackens protester glömdes snabbt :)


Nu tror jag att det är dags för en bastu!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards