Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Elin - 25 augusti 2009 18:36

Var helt ok pigg på söndagen efter en mycket lugn hemmakväll med mig själv och en film på lördagen. Riktigt glad att jag inte var ute, börjar mer och mer tycka att krogen är överskattad, förutom om man har ett riktigt gott sällskap, som Skrutt till exempel, och snart så! Funderar starkt på att hålla mig till dess bara för att, vi kommer aldrig att kunna slå vår senaste utekväll, men nästa gång ska vara bra nära, det har jag bestämt, så det så! Vad säger du Skrutt?? :)


Hursomhaver, hade kvällspasset på jobbet, galet lugnt och verkligen inte mig emot. Städade ett gäng rum medans telefonen gick varm av sms. Räknade dom sen, hade skickat 55 sms till samma person under söndagen, måste vara mitt rekord. Denne någon kom och hälsade på mig på jobbet och hjälpte mig lite också så att jag skulle bli klar med det jag hade att göra snabbare. Inte mig emot, men jag var nöjd med bara sällskapet. Ja, sällskapet utgör personen som står för den oväntade uppmärksamheten som jag skrivit om tidigare, Umebon. Kvällen som följde var mycket trevlig, mycket mys :)


Måndag: Vaknade tidigt, men ville verkligen inte kliva upp, mådde så gott där jag var. Kunde dock inte stanna i sängen hela dagen då Umebon var tvungen att åka och fixa en ny fläkt till sin bil och hans pappa skulle komma och skjutsa honom till bildemonteringen. Hade tänkt att röra mig därifrån innan fadern dök upp, men missbedömde tiden av någon anledning och plötsligt ringer han och säger att han är utanför. Vad göra? Kändes sjukt konstigt att träffa en av hans föräldrar utan att vi är definierade. Samtidigt vill jag inte bli definierad än, oavsett hur. Det är aldrig bra att stressa in i något sånthär, det har jag ju lärt mig den hårda vägen. Fick skjuts hem, men sa inte många ord, vad sjutton säger man till föräldern till en kille man precis träffat när man inte vet vars man står?


Hade inte varit hemma så länge när jag fick ett sms av ena Favorittysken, dom satt på tåget och skulle vara framme i stan ca 40 minuter senare! Dom kom hit och lämnade packningen dom haft på sin fjällvandring och sen gick vi ner och mötte dom andra tyskarna. Gick till Max och käkade och sen drällde vi på stan en stund innan vi begav oss till Jamtli Brygga för några timmars häng och umgänge i goda vänners lag. Senare på kvällen gick vi och käkade på pizzerian här nedanför, gott som alltid och efter maten blev det en promenad. Vid det laget hade Umebon mött upp oss och vi gick en sväng runt stan. Mina två favorittyskar skulle sova hemma hos mig och min kombo medan de andra tyskarna skulle ta ett tidigare tåg så de skulle spendera natten på tågstationen. Väl hemma satt vi fyra och surrade en stund i köket innan det var dags att sova. En av de bästa dagarna på mycket länge.


Idag har det inte hänt så överdrivet mycket, morgonmys innan vi klev upp, Umebon var tvungen att gå hem till sin fyrbenta vän och så ville han ge mig och tyskarna lite kvalitetstid innan de skulle åka hem. Gulligt tänkt :) Dock gick det inte mer än några minuter efter att han gått innan han skickade ett sms. Karln gör allt rätt, han känns nästan för bra för att vara sann. Jag är verkligen inte van vid sånthär, vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Efter en brakfrukost gick jag och tyskarna ner till parken för att hänga ute i solen innan deras tåg skulle gå. Det var tråkigt att de var tvugna att åka så snart, avskyr verkligen avsked. Men ska försöka att ta mig ner till tyskland i höst har jag tänkt, och får nog två vänner med mig i så fall! Hoppas hoppas det blir av!

Ovido - Quiz & Flashcards