Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Elin - 8 juni 2009 23:17

Vad kan man säga om den här dagen då? Hade en mindre trevlig dröm innan jag vaknade i morse, kan inte kalla den mardröm, men den var inte trevlig helt enkelt. Var för första gången på mycket länge glad att väckarklockan ringde och den här gången försökte jag knappt somna om, även om jag hade kunnat. Ville inte riskera att hamna i samma dröm igen, vem vet hur det hade kunnat spåra ur. Hua.


Loggade på msn och pratade lite med Diva. Han övertalade mig att få bjuda mig på lunch eftersom att jag inte hade råd att äta ute själv. Vi bestämde dock att nästa gång är det min tur att bjuda. Vi gick till en thai-restaurang som har lunchbuffé på dagarna, riktigt gott. Vi går nästan alltid dit när vi ska äta lunch någonstans, jag och Diva. Dom har dock dom minsta te-kopparna någonsin, det är ett litet minus, men maten är god iallafall.


Efter maten gick vi en sväng på stan och sen var det dags för mig att börja jobba. En tjej jag jobbade städ med där förra sommaren ska börja lära sig receptionen nu och hon kom och "hängde" med mig en stund idag. Kändes som att jag proppade in information i hennes huvud, men det är mycket i början. Tusen småsaker som sedan kommer att fastna naturligt och bli betydligt färre och lite större saker istället. Iallafall var det så jag kände det när jag gick på inlärning där. Det var trevligt med sällskap en stund i allafall, även om hon inte kunde stanna så länge. Annars hände det inget sådär jättespeciellt på jobbet ikväll, förutom att ett sällskap inte fick plats med sin bil i garaget trots att dom bokat plats, igen. Är så less, undrar när det ska hända något där, chefen är ju den som måste ta tag i det och han har fått flertalet förslag från alla möjliga håll men ändå händer det inget. Jag tror att vi har pratat om det varenda personalmöte vi haft sen jag började jobba där för mer än ett år sen också, men det har fortfarande inte hänt något. Jag blir så less.


Pratade med Skrutt på vägen hem, har inte pratat med henne de senaste dagarna bara för att jag visste att hennes grabb skulle åka hem idag och de inte kommer att ses på ett tag. Balansen i mitt liv har de senaste dagarna varit lite skev på grund av det, men nu är det bra igen. Tack förresten för kommentaren du lämnade på mitt "förvirring deluxe" inlägg vännen. Det känns betryggande, har läst den flera gånger om faktiskt. Jag hoppas du vet att jag gör detsamma för dig om det skulle behövas.


Dagens Yeah: Trevlig lunch med Diva och samtalet med Skrutt förstås!

Dagens Njea: Det har varit en "grå-massa" dag, en sån där dag som nästan känns bortkastad, med undantag för det som nämns under dagens yeah.

Ovido - Quiz & Flashcards