Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Elin - 9 juni 2009 23:18

Dagen började i fnissläge för mig, bättre start kan jag inte tänka mig. Underbart att skratta, idag var det över en konversation på msn, kanske blir det irl någon gång snart, den som lever får se. 


Hade ledigt från jobbet idag så hade lovat att passa småbrudarna åt min kombo. Han hade nå möte och ett överraskningsparty för en kollega och deras mamma skulle jobba. Mötte upp dem 14.30 och så gick vi ner till parken en sväng. Hängde där ett tag, gungade, åkte mini-karusell, kastade småsten och pinnar i sjön och lite sånt. Hade riktigt skoj faktiskt, har sagt det förr och säger det igen, "lite roar små" är smittsamt. Gick hem för att göra middag medans småtjejjerna härjade vidare här hemma. Alltid lika spännande att få dem att äta det som serveras, men det gick rätt bra idag ändå. Blev kladdkaka till efterrätt som min kombo hade bakat. Gott. När det var dags att sova blev det lite mer diskussioner, den yngsta ville verkligen inte slappna av och ligga still. Dock somnade hon på tre röda när hon väl gjorde det. Önskar jag kunde somna så snabbt någon gång.


Det har varit en riktigt rolig dag, har varit barnvakt åt småbrudarna förut, men aldrig såhär länge som idag. Tror jag kommer att sova gott när jag väl lägger mig, det har inte varit som en vanlig ledig dag! :)

Ovido - Quiz & Flashcards