Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Elin - 12 juni 2009 18:12

..jobbar dagens ögongodis. SHIT vad fin han var! Jag tror bestämt att jag rodnade lite. Hänge på min kombo när han skulle leverera diverse flytande gods till sin kompis som jobbar där, hade först tänkt gå hem direkt, men följde med iallafall. Och som att jag är glad att jag gjorde det (jag måste nog köpa en cykel där). Kommer leva på det en bra stund ikväll. Mm mm mm, tihi :)


Nu är det dags för pizza och sen blir det fest hos Frisörskan och hennes nya kombo!

Av Elin - 12 juni 2009 07:45

Jobbdag igår igen, frukostpasset stod på schemat. Det gick bra, inte alltför många gäster till frukosten, skönt. Pysslade på med allt möjligt fram tills det var dags att avsluta för dagen. Gick och mötte upp Diva på Subway, hade längtat efter en sån macka hela dagen nästan. Det blev en kort tur på stan innan jag gick hem och placerade mig i soffan med ett paket kakor och ett stort glas mjölk, gott. Helt plötsligt ringer Basketspelaren och vi surrade på i telefon en bra stund om allt möjligt. Bestämde att vi skulle kolla på film och käka lite senare. Hade ett gäng paltar i frysen så tyckte att han skulle få testa på det, stockholmare som han är. Jag blev faktiskt imponerad när han åt 3 stycken! Inte illa för att vara första gången. Dock är han ju större än dom flesta så det krävs väl en hel del för att han ska bli mätt antar jag. Kikade på film efter maten, Coach Carter och Step up. Man kan nästan säga att det blev Channing Tatum tema på det hela, men jag klagar inte, ögongodis säger man ju inte nej till direkt, sen att det är två riktigt bra filmer gör ju inte saken sämre heller :)


Idag var det att kliva upp med tuppen, tvättstugan bokad men som att jag var trött. När väckaren ringde trodde jag att det var brandlarmet som jag plockat ner och lagt på sängbordet för att jag skulle vakna. Insåg senare att jag drömde och att det var den gamla mobiltelefonen som jag begagnar som väckare som sjöng för fulla muggar. Hua. Konstigt vad man kan få för sig när man inte riktigt vill vakna. Var sjukt trött dels sen gårdagen när jag bara fick några timmars sömn innan det var dags att jobba på grund av mina "underbara" grannar som hade fest och skrek hur mycket som helst mitt i natten, och dels för att det blev alldeles för sent igår. Det kommer bli intressant ikväll att se hur mycket jag orkar med på Frisörskans inflyttningsfest, tror jag måste se till att ta en taktvila innan det är dags, om jag hinner.

Ovido - Quiz & Flashcards