Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Elin - 10 maj 2009 22:08

Det är ett ganska träffande ord för hur min dag har varit. Sömnig. Eftersom att jag var så klok att vara ute till hyffsat sent igårkväll blev det ju inte så många timmars sömn innan det var dags att kliva upp och gå till jobbet. Men men, är huvudet dumt får kroppen lida, sägs det ju. Somnade till en liten stund nästan på en gång efter att jag kom hem från jobbet och sen ytterligare en gång på soffan strax efter kl 19 någon gång, vaknade vid 21. Funderar allvarligt på att gå och lägga mig för natten nu, frukostpasset imorgon igen, kanske kika på någon film eller så i sängen. Hmm...


Längtar tills på tisdag. Då är jag ledig. Hoppas på fint väder.

Av Elin - 10 maj 2009 07:46

Upptäckte just att mitt förra inlägg var mitt 100:e inlägg här på bloggen. Bara lite tufft :P


Sitter på jobbet och har precis dukat fram frukosten färdigt, så nu njuter jag av en kopp varm choklad och en macka. Hur trött jag än är på morgonen när jag har frukostpasset så är den här stunden innan gästerna kommer för att äta och efter att allt är framdukat en av de bästa stunderna på dagen. Det är som min tid på något sätt.


Fick veta igår att min käre storebror inte kommer ha möjlighet att hälsa på mig något den närmsta tiden :( Hade verkligen hoppats på det, det var verkligen längesen vi hängde bara han och jag, på riktigt. Träffade honom såklart senaste gången jag var hemma, men inte på egen hand. Saknar mina syskon oerhört. Ska nog försöka övertala syster yster att komma och hälsa på mig också framöver. När hon väl kommit hem från sin "honey moon" vill säga :P

Av Elin - 10 maj 2009 00:56

Gick från jobbet strax efter 20 ikväll. Hade pratat med min Pina-colada vän tidigare och han tyckte att jag skulle haka på en grillfest ute vid frösöns hamn när jag slutat. Knallade dit och det var riktigt trevligt. Snackade med en hel massa människor jag inte träffat förut. Exets lillasyster var där också, jag fick känslan av att hon fortfarande hyser agg mot mig efter allt som hände när jag och hennes bror bröt. Till en början ignorerade hon mig totalt, men lite senare började vi prata. Gissa om vad? Brytningen förstås. På ett sätt vill jag inte prata om det alls, men samtidigt vill jag gärna rensa luften mellan oss så att saker och ting kanske kan bli bra igen. Hon är ju en underbar tjej och jag skulle gärna vilja räkna in henne bland mina vänner igen, men bara om det är ömsesidigt. Jag sa som det var, att jag inte är stolt över det jag gjorde och nu i efterhand önskar jag att jag hade skött saker och ting lite bättre. Jag borde ha sagt något tidigare. Jag hoppas att hon kunde se min "inlindade" ursäkt. Det får tiden utvisa om inte annat. Har dock fortfarande en oresonlig skräck för att stöta ihop med mina före detta "svärföräldrar" någonstans. Jag tycker om dom oerhört mycket, men jag har fått för mig att dom typ hatar mig nuförtiden. Jag skulle faktiskt inte klandra dom om det visade sig vara sant.


I övrigt var det en riktigt trevlig kväll. Fick en lektion i hur en engånggrill egentligen fungerar samt stötte ihop med en bekant till tre gamla gymnasieklasskompisar som kommer från Arvidsjaur. Och så ytterligare några personer uppifrån, riktigt trevligt. Lite senare på kvällen togs en gitarr fram och det blev trubadur/allsång/lägerelds stämning av det hela. Lite lustigt att jag hade suttit och tänkt på hur mycket jag saknat sånt så sent som i gårkväll. Riktigt trevlig kväll med riktigt trevligt folk, hoppas jag stöter ihop med dom här människorna fler gånger!

Ovido - Quiz & Flashcards