Alla inlägg den 30 maj 2009

Av Elin - 30 maj 2009 12:58

Solen lyser som aldrig förr, vindstilla (!) med undantag av en lätt bris och inte ett moln på himlen. Och jag sitter INNOMHUS! Gah! Fast på jobbet ca 1½ timme till, blä! Idag vill jag verkligen inte vara här, vill vara utomhus! Ska höra om min Pina-Coladavän har lust att köra lite poi sen, mycket roligare när man är två, eller fler. Man känner sig inte lika uttittad heller som när man står ute på gräsmattan helt ensam och kör :P


Trött idag, hoppas det går över, det är tänkt att vi ska grilla ikväll, förhoppningsvis  blir det en hel massa folk, men jag är dock rädd att jag har lyckats ställa till det för mig själv en aning. Funderade först på att skippa alltihop, men det går inte när flera personer snart drar från stan för olika lång tid, måste ju hinna träffa dom innan dom far. Det är dock så typiskt mig! Någonstans inom mig hoppas jag desperat på att det ska lösa sig av sig självt, att allt bara ska falla på plats om det "värsta" inträffar. Hua.


Försöker göra mig lite sommarstämning här på hotellet, spelar sommarmusik. Just nu ljuder "turistens klagan" med Cornelis. Finns det någon härligare låt än den? Barnskratt och barnsång. Blir alltid helt glad när jag hör den! :)

Ovido - Quiz & Flashcards