Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Elin - 27 maj 2009 01:21

Min Pina-Coladavän och hans kompis drog till IKEA idag, så jag och min kombo skickade en liten lista med saker som vi behövde. Min lista bestod i en taklampa, en sänglampa, en sänglampa till för att ersätta den jag hade sönder som jag lånat av min kombo samt en gardinstång. Ska bli trevligt att få upp lite gardiner i mitt rum, måste bara lokalisera vars jag har lagt dom efter flytten först.


Hotellet blev fullbokat ikväll, vilket var trevligt, men fortfarande var det rätt segt ikväll. Fick dock en trevlig pratstund med två gäster framåt slutet av kvällen och ett besök av Betongbarnet under eftermiddagen. Riktigt trevligt. Han ska flytta från stan i sommar, så då blir det tomt här. Skön lirare det där, för att använda hans uttryck, och också en mycket god vän. Tror dock jag aldrig haft ett så fysiskt förhållande med någon som faktiskt bara är en vän (nej, jag menar inte fysiskt på DET sättet, verkligen inte), senaste gången han hälsade på gav han mig tre bitmärken på magen och kittlade mig tills jag hade ont i magen för att jag skrattat så mycket. Kommer definitivt att sakna honom när han flyttat.


Min kombo var hungrig ungefär samtidigt som jag slutade så han kom och hämtade mig och vi drog till max för att äta. Gott. Sen bar det hemåt för en film och lite godis i soffan. Om ca 3½ timme ringer min väckarklocka, frukostpasset imorgon, suck. Aja, dags att sova.

Ovido - Quiz & Flashcards