Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Elin - 22 maj 2009 02:49

Som väntat kände jag mig som en geléklump när jag vaknade i morse. Det brukar vara så efter ett par kvällar med restaurangjobb. Drog mig alldeles för länge än vad jag bordat, men det var behöveligt och skönt. Min Pina-Coladavän kom över med sina Pois så vi lekte lite med dom en stund innan vi bestämde oss för att gå och handla middagsmat tillsammans med min kombo. Hemgjorda hamburgare blev det, med strips, beasås och HP-sås. Gott! Middagen avrundades med en nybakt kladdkaka á la min kombo. Fruktansvärt gott! Vi fick besök till middagen också, en kompis till min Pina-Coladavän och hennes kompis. Det var riktigt trevligt. Efter maten gick vi till Södra G, vi hängde i ett kök där några grabbar satt och drack whiskey/cola. Dom var rätt trevliga, men en av dom trodde inte att jag var seriös när jag berättade om mina planer för kvällen. Det tog ett tag att övertyga honom om att jag skulle på dans. Men, så var det och strax före kl 21 kom Diva dit och hämtade upp mig. Bandet som spelade var riktigt bra, och jag fick lära mig hur det funkar på dans. Inte så komplicerat egentligen. Dansade inte så mycket innan pausen, bara två gånger med Diva och sen en gång med en annan snubbe, men desto mer dans blev det efter pausen. Riktigt roligt det där, vill absolut åka fler gånger!


När dansen var slut drog jag och Diva in till stan för en snabbvisit på krogen innan de stängde. Mötte upp med min kombo och de andra som jag lämnat på Södra G. En av grabbsen från köket säger efter typ 3 minuter; "du kan väl ta mitt nummer ifall du vill träffas någon gång". DET gick fort. Visst, vi hade suttit och snackat en del innan jag åkte på dansen, men ändå. Aja, får se hur jag gör med det. Ville mingla lite så jag och min kombo hamnade på dansgolvet där vi hittade några av de andra. Dansade lite med den längsta människa jag någonsin sett, 2,11m lång är han. Galet. Dock fick jag lite mer uppmärksamhet av honom än vad jag egentligen ville ha, det var en smula besvärligt. Han är iofs trevlig och så, men all uppmärksamhet är verkligen inte önskad uppmärksamhet.


12 timmar kvar tills jag börjar jobba igen, det är verkligen dags att sova nu, har en del att fixa inför lördagen imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards