Alla inlägg under juni 2009

Av Elin - 18 juni 2009 21:47

Ljudet av en borr som äter sig igenom en betongvägg, är enligt mig den värsta väckarklockan någonsin. Ett gäng elektriker håller på att dra in fiberkabel i vår byggnad och byggnaderna runt omkring vår lilla innergård. Det innebär en hel del borrande, tyvärr. Jag avskyr verkligen det ljudet. Senaste dagarna är det vad jag vaknat av. Jag vet att elektrikerna bara gör sitt jobb, men jag hoppas verkligen att dom är lediga imorgon, jag skulle hellre föredra min alien-formade väckarklocka som har ett sjukt jobbigt oljud framför betongborrning imorgon.


Dagen som varit då? Slöade en bra stund innan jag tog mig ut på stan, sen spenderade jag ett bra tag på jakt efter en 30-årspresent till min kombos kompis som fyller år på lördag, han skickade mig eftersom att han jobbade och sen hade sina barn. Sjukt svårt, varför är det alltid det när man ska hitta presenter till grabbar? Den här killen har jag bara träffat ett fåtal gånger också, känner knappt människan, vilket inte gjorde det lättare direkt. Jag menar, jag brukar ha svårt att hitta bra presenter till min bror, och han har jag ju känt hela mitt liv. Det gick tillslut iallafall, efter många om och men. Hoppas bara att han blir nöjd nu. Återstår att se på lördag om inte annat då vi ska dit och äta tårta. Verkar som att min lördag blir rätt fulltecknad, men inte mig emot.


Verkar ha fått en person på halsen som jag verkligen inte vill ha med att göra. Hua, jag brukar inte ha problem att umgås med nästan någon, men deh här personen ger mig nästan rysningar. Måste nog ta till drastiska åtgärder, hua.

Av Elin - 17 juni 2009 22:23

Har verkligen vänt på dygnet senaste tiden. Jobbigt. Hoppas på att lyckas vända tillbaka det på lördag när jag ska jobba frukost.


Dagen som varit då? Hyffsat händelselös faktiskt. Hade personalmöte på jobbet, men egentligen tog vi inte upp något nytt. Men lite nyttigt blev sagt iallafall, så antar att det inte var helt bortkastat. Och så fick vi ju gott fika också, så ska inte klaga på det :P En av mina kollegor behövde vara ledig ikväll så jag hoppade in för henne i receptionen, har legat på minus senaste två månaderna så säger inte nej till lite extra pengar just nu. Hoppas på att få jobba en hel del i sommar så att jag har råd att resa senare i höst! Har en känsla av att tyskland får vänta en stund, känner att jag vill prioritera england först och jag vet inte ens när jag ska hinna med det heller. Ska bli intressant. Annars har kvällen på jobbet varit riktigt lugn, de sista gästerna anlände runt 16-tiden så hade inte alltför mycket att göra. Diva kom förbi och hälsade på en stund, det var trevligt. Stängde en timma tidigare, var riktigt skönt faktiskt, lustigt vad en timme kan göra ibland.


Till er som jag pratat med angående de senaste dagarna när jag varit nere; TACK! Ni anar inte hur mycket det är värt att höra att dom där dumma tankarna jag har i mitt huvud bara är nonsens. Min dag idag har varit mycket bättre än gårdagen och dagen innan dess. Tack igen mina kära vänner!

Av Elin - 17 juni 2009 01:38

Sov för länge idag, igen. Dock ringde Diva och tyckte att jag skulle följa med honom när han skulle besikta bilen, så då fick jag en anledning att ta mig ur sängen. Efter besiktningen åkte vi till Subway, jag var sjukt hungrig. Tog en liten tur på stan och sen gick vi och fikade. Trevligt som alltid :) Efter att jag kom hem tog jag det mest lugnt, kikade lite på SATC och snackade med folk på msn. Var inte på världens bästa humör. Hade planerat in bio med min kombo och några till kl 21, Änglar och Demoner skulle vi se. Min kombo kom hem och märkte på en gång att jag inte var på topp. Undrar om vi bott ihop för länge? :P Nej, skämt och sido. Vi mötte upp med de andra som skulle med, handlade biogodis och tog oss till biografen. Det var skönt att tänka på annat en stund än det som malt mina tankar senaste. Filmen var helt ok, en av mina favoritskådisar var ju med så ska inte klaga.


Det är lustigt hur mycket det kan göra bara att chatta med en person som man alltid har trivts med. Blev på betydligt bättre humör efter att jag pratat med Honom en stund. Bestämde att vi skulle hitta på något på lördag, bara hänga lite. Ska bli trevligt, kanske inte blir en helt händelselös midsommarhelg iallafall. Kanske kan alla negativa tankar jag haft sköljas bort om jag får umgås med någon vars sällskap alltid får mig att må bra, åtminstone för en stund.


Dagens Yeah: Bio med vänner

Dagens Njea: Jobbiga depptankar

Av Elin - 16 juni 2009 18:44

Igår sa mitt ex till mig att han blivit förvånad över hur jag betett mig på ett visst plan den senaste tiden. Ska jag vara helt ärlig är jag det också. Jag förstår inte varför jag har gjort som jag gjort, jag mår inte bra av det heller. Faktum är att jag blir rädd när jag tänker på det. Jag är rädd för mig själv, för "träsket" jag hamnat i. Jag känner en stor tomhet i mitt liv men jag vet inte vem som skulle kunna fylla den. Det är konstigt hur fort det kan gå ibland, från ett stadigt förhållande in i ett betydligt mindre stadigt. Från det ostadiga och odefinierade förhållandet in i ensamheten. Från ensamheten till ett konstant pirr i magen och allmänt lyckorus. Från lyckoruset till besvikelse och osäkerhet, från besvikelsen till ilska, från ilskan till lättnad och från lättnaden till... det här. Det har inte ens gått ett år sen den ovan nämnda cirkusen började. Jag känner mig som en jag vet inte vad. En leksak, kanske är ett passande ord. Jag vill inte vara en leksak, jag vill inte leka heller. Jag är färdig med det redan, det intalade jag mig för längesen. Så vad är det jag håller på med nu? Det kan ju knappast komma något gott ur det, eller hur? Jag har spårat ur i mina försök att hitta hem. Kan ingen ge mig karta och kompass?

Av Elin - 16 juni 2009 01:20

Hoppade in för en kollega som blivit sjuk på jobbet ikväll. Efter någon timme kom mitt ex förbi för att hälsa på en stund. Stunden blev över tre timmar lång. Mellan mina arbetsuppgifter pratade vi om allt möjligt, men mest om det förhållande vi hade där några månader en gång. Ganska allvarligt med andra ord. Tidigare under dagen hade jag suttit och pratat med en internetkompis vars flickvän ska spendera sommaren i Norge och han ska spendera sommaren i Danmark och han var därför en smula uppriven av saknad till henne. Det var det första allvarliga samtalet för dagen. Pratade med Basketspelaren en del om vad jag vill, han vill, gårdagen och mitt beteende då, det lägger ett tredje allvarligt relationssamtal på listan, vi kom överens om att vara vänner iallafall. Nu sist pratade jag med Skrutt, även där om något allvarligt. Frågar mig själv, leder relationer oundvikligen till sånna här samtal? Dom verkar ju alltid dyka upp förr eller senare i alla relationer känns det som. Tror dock att jag slog rekord i antalet olika sånna samtal idag. Har genom åren fått en känsla av att det är lättare att bli sårad av någon som står riktigt nära och som betyder mycket för en än av någon annan. Är det så? Inte för att alla samtal jag haft idag har handlat om att någon blivit sårad, det var bara en tanke som tog sig in i mitt huvud. Jag har tänkt på det flera gånger förut. Har för övrigt insett att jag inte är redo att inleda något med någon just nu, även om "Mr Right" skulle knacka på min dörr imorgon. Ibland blir jag verkligen så less på mig själv.


En ljusglimt idag, mitt ibland allt allvarligt, som också var en del lättnad på grund av vissa orsaker, var att JFK skrev och sa att han ser fram emot att träffa mig igen, när det nu blir av, om det blir av. Med tanke på hur det gick senaste gången vi sågs blev jag faktiskt förvånad.


Kom på att jag glömt bort dagens yeah och njea senaste dagarna, så jag gör ett nytt försök.


Dagens Yeah: Har insett att även om jag dragit en del "nitar" i mina dagar, så är inte alla killar svin. Ännu en poäng till mänskligheten.

Dagens Njea: Vänner som inte mår bra samtidigt som jag inte vet vad jag ska göra för att hjälpa dem må bättre.

Av Elin - 14 juni 2009 23:18

Hade planerat att kolla på alla 6 Star Wars filmer idag tillsammans med Basketspelaren. Dock blev det bara de två första. Jag var inte på det mest sociala humöret och hyffsat trött sen gårdagen så nae. Sen känns det som att vi har olika anledningar till att hänga med varandra. Jag vill inte ha mer än en kompis i honom, men jag vet inte om det är helt och hållet det han är ute efter. Det kändes mest jobbigt alltihopa faktiskt, kände mig precis som den sista tiden tillsammans med min senaste seriösa pojkvän, jag ville inte att han skulle röra vid mig ens. Det jag tidigare tyckt om så mycket blev av någon andledning besvärande och jobbigt. Det är inget bra tecken alls. Sen så är det ju faktiskt så att någon annan har funnits i mina tankar senaste tiden och då är det ju ingen bra idé att hålla på med någon annan, eller hur? Börjar dock fundera på om jag är förstörd av tidigare erfarenheter, den enda gången efter Kanada som jag släppt min gard totalt slutade ju verkligen inte som jag hade önskat, det blev ju bra ändå, men då ville jag ha mer. För tillfället känns det inte som att jag kan känna något överhuvudtaget för någon, jag är för rädd. Jag hade ju bestämt mig för att Han var värd att bli bränd för en gång till, men nu är jag inte lika säker längre. Ja, Han blev en riktigt god vän, men det suddar inte bort det faktum att jag blev bränd och spenderade en tid med mer eller mindre dagliga moodswings. Jag skyllde på PMS, mest för att inte verka svag i andras ögon, men det är nästan löjligt att fortsätta hålla på den ursäkten nu. Kommer jag någonsin att våga bli kär igen, på riktigt? Jag har ju haft privilegiet att träffa och lära känna riktigt underbara grabbar, dejtat lite då och då, men det har alltid slutat på samma sätt. För det mesta är det jag som drar mig ur, eller så släpper jag dom inte inpå livet så dom lessnar och lägger ner. Kommer jag någonsin att träffa någon som har tålamod nog att ta sig igenom mina murar samtidigt som jag vågar släppa in honom? 

Av Elin - 14 juni 2009 12:30

Sov alldeles för länge igår. Min kombo kom och knackade på min dörr vid 14-tiden och då hade jag vaknat bara minuter tidigare. Drog till subway och glasbanken och sedan bar det iväg till badhuset. Min kombo skulle gymma och sen sitta på relaxavdelningen en stund och jag följde med och simmade istället. Det var skönt, har inte simmat på hur länge som helst. Dock vart det lite längre än jag hade tänkt, 1km simmade jag, men det ska man inte klaga på, eller hur? Måste verkligen skaffa ett kort så jag kan åka och simma flera gånger i veckan, snart.


På vägen hem hämtade vi upp min kombos kompis, åkte och handlade middagsmat och for sen hem till oss och tillagade det hela. Lax med kokt potatis, sallad och rom-sås (fiskägg alltså, inte alkoholen). Gott! Till efterrätt exprimenterade min kombo ihop en kladdkaka med vit choklad istället för vanlig ljus choklad. Det vart riktigt gott faktiskt! Efter middagen bar det iväg till Lungvik för hårdrocks-tema-förfest hos en annan av min kombos kompisar. Mycket folk och trevlig stämning. När klockan började närma sig krog-dags bestämde jag och mitt middagssällskap oss för att gå in till stan, trots regnet. Av någon anledning ringde vi taxi bara efter en stund och bestämde oss sen för att fortsätta gå medans vi väntade på en och möta den. Grejjen var den att det visste inte taxi-chaffisen. Det hela resulterade i en lång stund i regnet men också mycket skratt. Hade ont i magen för att jag skrattat så mycket. Hem en sväng för att dumpa lite grejjer och fixa till sig efter regnet och sen bar det av till "underbara" G3. Hade faktiskt riktigt trevligt där igår, måste ha berott på sällskapet.


Hem vid stängning via ett kebab-hak och sedan var det dags för film. Babylon AD blev det, ögongodis för mig :) Somnade inte förräns runt 5 tiden, galet trött idag och har träningsvärk nästan överallt. Nej, nu vankas det Star Wars maraton resten av dagen!

Av Elin - 13 juni 2009 18:27

När tvätten var avklarad igår slappade jag mest. Var galet trött och ville inte vara trött under kvällens festligheter. Festen var helt ok, lite segt i början kanske, men den kom igång bra efter ett tag. Snackade på med en hel massa folk och sen var det dags för krogen. Och, som de flesta gångerna, (utgångarna med Skrutt är förövrigt ALLTID undantagna kommande uttalande) var krogen överskattad. Beställde Rosa Pantern av min favoritbartender, riktigt gott, har aldrig druckit den innan faktiskt. Men väntade mig faktiskt inte att det skulle vara annat än gott när det var han som blandade den. Har fullt förtroende för honom när det kommer till drinkar. 


Lämnade stället vid 1.30, var sjukt hungrig så gick och köpte mig en burgare. Gott. Mötte upp med Basketspelaren och satt utanför hans ställe och snackade medans jag åt, i regnet. Men men, självvalt så jag ska inte klaga. Dock tror jag att jag har lyckats ställa till det för mig igen, och nu måste jag ta konsekvenserna av det. Hua. Att jag aldrig lär mig. Avskyr ju när andra inleder mig i falska förhoppningar och sedan gör jag samma sak mot andra. Måste skärpa mig med det. Nu på en gång.

Ovido - Quiz & Flashcards