Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Elin - 8 mars 2009 22:52

Jag förstår att personer vill ha och behöver bekräftelse ibland. Det vill och behöver jag också. Men allvarligt, ska man behöva ge bekräftelse VARJE gång man talas vid? Och om någon som säger sig vara min vän alltid säger saker i stil med "du vill säkert inte prata med mig ändå" samtidigt som personen i fråga vet att jag avskyr när han säger så, vad ska man göra då? Ignorera det? Det verkar inte som att det hjälper att säga vad jag tycker, eftersom att det alltid leder till ett fruktlöst gräl. Jag blir bara så less.

Av Elin - 8 mars 2009 14:12

Hade knappt hunnit hem igår innan min kompis Bambi skrev till mig på msn och tyckte att jag skulle följa med honom ut. Det var en mycket bra idé tyckte jag så det blev trerätters middag på en restaurang och sen utgång. Det var längesen jag åt på restaurang, så det var riktigt trevligt. Man borde nästan unna sig en sån middag minst en gång i månaden, som en treat till sig själv. Maten var hur god som helst, till förrätt delade vi på en plocktallrik med lite olika röror, köttkorvar, ost och hårdbröd. Dom hade en rödingröra på tallriken som var hur god som helst. Mm mm mm. Till varmrätt blev det lammytterfilé med ugnsstekta rotsaker, klyftpotatis och rödvinssås. Ljuvligt. Efterrätten vart vit chokladmousse med flädergelé. Allt riktigt gott, och grymt bra service på det stället. Kommer garanterat att gå dit igen.


Träffade två personer som trodde att jag fortfarande var tillsammans med mitt ex igår. Vet inte riktigt vad jag ska tänka om det. Egentligen är det ingen stor grej, blev mest förvånad. Speciellt eftersom att jag aldrig pratat med någon av dem förr och de verkade veta vem jag var. Aja, inget att hänga upp sig i antar jag. Träffade även en kompis som jag inte träffat på länge, det var riktigt trevligt och vi fick oss en pratstund innan det var dags att gå hem. Bestämde att vi ska äta lunch på tisdag uppe på campus, ska bli nice. Fick också höra ett rykte om att ett par kompisar som bor i prag kanske kommer upp hit nästa helg. Måste utforska det närmare. Nog för att jag jobbar hela helgen, men kanske kan hinna träffa dom ändå. Vill verkligen inte missa dom om dom verkligen kommer upp!

Ovido - Quiz & Flashcards