Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Elin - 15 mars 2009 13:50

Sitter på jobbet. Lite mer än en halvtimma kvar innan jag får gå hem. Skönt. Ville verkligen inte stiga upp när väckarklockan ringde i morse. 5 kändes brutalt tidigt. Men vad gör man? Har man ett jobb så är det ju som bäst att sköta det ordentligt, eller hur? För det mesta tycker jag att frukosten här är rätt lugn, blir sällan stressad (har man jobbat buffé där jag startade min "karriär" blir man inte så lätt stressad av att ha 40-60 frukostgäster). Idag var det dock full rulle från klockan 7, saker löste av varandra hela tiden så inte många minuter att slappna av. Det hela gick rätt bra, och halv  9 fick jag förstärkning av en tjej som har börjat jobba extra i städet och som frukosthjälp. Det var trevligt med någon att prata med.

Det hela gick rätt bra, det enda som jag störde mig på idag är två gäster som kom 45 minuter EFTER att frukosten egentligen skulle stänga. Visst, det blir alltid lite senare än det är tänkt, och sen får vi i personalen också äta, så hela buffén stod fortfarande framme. Men allvarligt, hur svårt kan det vara att komma i tid när man har 10-15 meter att gå från rummet till frukostbordet? Dom bad inte ens om ursäkt och frågade om det var ok att dom åt. Ogillar skarpt.


Hur som haver, nu ska jag inte ödsla mer energi på det. Fredrik/Bambis mingel igår var i och för sig trevligt, men tyvärr kom det inte så många. Tycker lite synd om han för det. Han hade ju fixat en massa för nästan ingenting kändes det som.  Champagnen var riktigt god, jag fick mig ett glas efter att jag slutat jobba. Jag brukar inte ens tycka om champagne/mousserande vin. Eller vin över huvudtaget för den delen. Det finns några få undantag, eller så är det helt enkelt så att jag håller på att bli vuxen :P Det fanns ju en tid när jag inte tyckte om cider heller, så det är ju inte omöjligt.


Ikväll ska jag träffa Honom :) som att jag längtar.

Ovido - Quiz & Flashcards