Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Elin - 10 mars 2009 20:13

Faller verkligen mer och mer för Honom ju längre tid som går. Det känns verkligen så fruktansvärt bra varje gång vi ses. Han kom förbi ett par timmar tidigare och vi satt och surrade/skrattade/myste i soffan. Vi ska ses imorgon igen, då ska jag göra palt. Han har inte ätit det sen han var liten har han sagt och nu vill han prova det igen. Får bara hoppas att det går hem hos min rumskompis barn också :P


Ligger i soffan och kollar på Fantomen på Operan filmen just nu. Den är snart slut. Undrar hur många gånger jag har sett den, det måste vara oerhört många. Älskar verkligen musiken i den. Ska aldrig glömma när min spirituelle bror James nere i england berättade att jag var tvungen att komma dit för att han hade fixat biljetter till musikalen i London till mig i födelsedagspresent för två år sedan. Hade svårt att tro det, men sant var det. Det var en dröm som gick i uppfyllelse. Helt underbart. Efter det har jag insett hur underskattat teater och liknande är. Det är verkligen en speciell känsla att vara på plats och se det hela live. Samma sak gäller konserter. Var och såg ett av mina favoritband live i stockholm i höstas, var helt euforisk när vi gick därifrån efter konserten. Nu i april är jag riktigt sugen på att gå och se "Sound of Musicals" på Storsjöteatern här i Östersund, måste bara ta reda på hur mycket det kostar och om jag har råd. 

Av Elin - 10 mars 2009 14:33

Stötte ihop med en kompis jag inte sett på hur länge som helst på krogen i lördags. Vi bestämde oss för att äta lunch tillsammans idag, och så blev det. Riktigt trevligt. Min rumskompis och Bambi föjlde också med, ännu trevligare :) Sen gick jag och Bambi för att diskutera en mingelkväll för hans nya företag på mitt jobb. Chefen sa ok, så det blir mer livat än vanligt nästa lördag kväll! Ska bli skoj, alla gäster är alltid ute och äter eller nått på lördagarna så det brukar vara ganska dött på hotellet, men på lördag blir det anorlunda. Ser fram emot det :) Efter det gick vi till ett café och Bambi bjöd mig på en kopp te. Trevligt.


Nu är Han på ingång! Sweet! :D

Ovido - Quiz & Flashcards