Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Elin - 9 mars 2009 23:29

.. väntar aldrig för länge" sägs det ju. Varför är det då att varje gång man väntar på något särskilt så verkar det alltid dröja? Till exempel om man väntar på ett speciellt telefonsamtal eller ett sms. När jag väntar på något sånt verkar det alltid som att alla andra vill mig något, men just det samtal jag väntar på kommer typ aldrig. Ganska störigt tycker jag.


Jobbet var rätt skoj ikväll. Hade ett gäng gäster från dalarna som var helt glada och trevliga. Made my day. Ganska roligt när man kan skoja och skratta med främlingar sådär. Det är en anledning till att jag jobbar inom servicebranschen. Mår som så bra efteråt. Visst finns det alltid nackdelar med det också, som t.ex när man måste handskas med fyllon. Det fick jag också göra idag. Har dock blivit härdad under mina år i restaurangbranschen, så det berör mig inte så mycket egentligen.

Av Elin - 9 mars 2009 14:52

Söndagen blev precis så slapp som jag hade tänkt mig. Vaknade och somnade om ett par gånger och klev inte ur sängen förräns kl 13-tiden nån gång. Förflyttade mig till soffan där min rumskamrat satt och såg på en lite halväcklig film som jag egentligen inte ville se (det kom jag dock fram till efter att jag hade fastnat i den, hua). Lyckligtvis ringde världens bästa Anna och jag kunde gå från rummet. När jag kom tillbaka rullade eftertexterna och jag fick veta att bara en av huvudkaraktärerna hade överlevt. Är faktiskt rätt glad att jag missade slutet. Usch. Vi kilade en trappa ner för att äta pizza. Det är rätt skönt att bo ovanpå en pizzeria kom jag fram till, iallafall när man är slö, slapp och likgiltig, eller kanske bakis. Dock har jag en känsla av att det kan bli en dålig vana att gå dit och äta om jag inte passar mig. Ibland är ju helt ok, men inte hela tiden. Satt i soffan resten av dagen, ända tills det var dags att gå och sova. Otroligt nog somnade jag hyffsat tidigt, runt midnatt någon gång. Trodde jag inte eftersom att jag sovit så länge, men jag klagar inte.


Nu sitter jag på jobbet fram till kl 22. Har ganska många ankommande gäster ikväll så det blir nog lite att göra. Trevligt, då går tiden mycket snabbare. Förra veckan var hur lugn som helst och det var helt segt att sitta här. Ibland är det skönt när det är lugnt, men det blir segt i längden så det ska bli skönt med lite att göra ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards