Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Elin - 31 mars 2009 16:09

Dagen började hur bra som helst. Bara en liten stund efter att jag vaknat ringer telefonen. Det var en av mina tyska vänner. Som att jag blev glad. Nu är dom framme i östersund och imorgon ska vi ses för lunch. Pratade också en snabbis med den andra killen, har inte pratat med honom på riktigt sedan han åkte härifrån. Det var SÅ kul att höra hans röst igen. Ser verkligen fram emot imorgon!


Förvånas alltid över hur en enda liten besvikelse kan förstöra en hel dag. Det spelar egentligen ingen roll hur stor eller liten besvikelsen är, den förstör ändå. Idag har jag mött två besvikelser. Varför inger vissa personer förväntningar hos andra om de sen inte tänker fullfölja dom? Varför kan de inte bara säga som det är på en gång? Visst, det blir man ju också besviken av, men det känns inte lika bittert som att få det inslaget i ett fint omslag som inger en massa falska förhoppningar som sedan går upp i rök. Säg det rakt ut istället. Hellre ett slag i ansiktet än ett krokben när jag väntar mig en kram. För ett kort ögonblick sänkte jag min gard och blev helt försvarslös sedan. Att jag aldrig lär mig.

Av Elin - 31 mars 2009 02:30

Det har inte hänt överdrivet mycket idag. Tog mig en sväng på stan för att få nytt batteri i min klocka och för att skaffa nya strängar till min rumskompis gitarr. Har planer på att kidnappa den rätt ofta framöver så tyckte att jag kunde sponsra med strängarna. Övade litegrann, men blev tvungen att ta en paus för att det gjorde så ont i fingertopparna. Övade dock lite till senare under dagen. Min rumskompis och jag planerade att åka till relaxen på badet men när vi var påväg till bussen insåg vi att dom har stängt på måndagar. Suck. Hade nästan sett fram emot att få simma och relaxa lite idag, men icket. Får bli en annan dag istället. Bestämde med en kompis att vi skulle gå och äta pizza alla tre istället. Sagt och gjort. Efter maten blev det Guitar Hero World Tour, Trivial Pursuit och ett film/tv-seriemusikquiz. Riktigt trevligt med en spelkväll, det händer inte så ofta. Fick mig också ett mål med mitt gitarrspelande under kvällen. Eller åtminstone ett delmål. Kommer jag så långt att jag klarar det så kommer jag nog att vilja fortsätta spela. Min rumskompis slog på lite blandad musik och en av mina absoluta favoritlåtar kommer upp; Iris med Goo Goo Dolls. Älskar den låten. Den ska jag se till att lära mig.


Mina tyska vänner är på väg hit till Östersund nu! Fick ett kort mail tidigare idag där det stod att de var precis påväg till flyplatsen. Som att det ska bli kul att träffa dom igen och som att jag längtar! Har saknat dom något fruktansvärt sedan dom åkte härifrån för ca 2 år sen. En av dom har lovat att ringa mig så fort dom landar här, kommer förmodligen inte att släppa telefonen ur sikte innan jag hört av dom :P


Börjar fundera på om jag funderar för mycket på vissa saker (hur bra lät det där ens?). Att jag liksom gör en höna av en fjäder eller som en kompis sa för någon dag sen, en elefant av en myra. Visst, saker blir inte alltid som man har tänkt sig, men det behöver ju inte automatiskt betyda något negativt, eller hur? Om jag tänker efter så passar det mesta av min rådande situation mitt liv som det är just nu. Varför ska man rusa in i saker och ting? Det har jag ju varit med om förr och det har sällan blivit bra i slutändan ändå. Jag kanske ska lära av mina misstag och se till att få ett lite bättre tålamod på kuppen.

Ovido - Quiz & Flashcards