Alla inlägg den 12 mars 2009

Aff

Av Elin - 12 mars 2009 19:08

Fick en våg av sån där "aff-känsla" som bara ramlade över mig. Avskyr när det händer. Har ingen anledning egentligen, men känner mig bara helt anti mot ungefär allting. Funderar allvarligt på att gå och lägga mig redan nu, men samtidigt vet jag att om jag somnar nu kommer jag bara att vakna igen på någon timme och vara klarvaken, så det är nog ingen bra idé. Hatar verkligen mina moodswings, just nu känns det som att jag vill gråta, helt utan anledning. Har ju haft en mycket trevlig eftermiddag med Honom. Vi gick på stan nån timme, kollade på allt från vadarstövlar till inredning till böcker och diskuterade allt möjligt. Varför får jag en moodswing efter det för?! Borde ju vara glad. Förstår mig inte på mig själv ibland.


Update: Pratade med världens bästa Anna för en stund sen. Vet inte hur hon lyckas, men mina moodswings försvinner alltid när jag pratar med henne. Det är verkligen så skönt att ha en vän som man kan berätta ALLTING för, och Anna är min sån vän. Tack för att du finns gumman, jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig i mitt liv :)

Av Elin - 12 mars 2009 11:10

Hade en fulltecknad dag igår. Började tidigt med frukostpasset på jobbet, sen hade vi personalmöte innan jag kunde gå hem. Gick till affären på vägen för att handla allt som behövdes till palten. Vettesjutton hur länge jag letade efter mjöl-hyllan, varför ska affärer alltid flytta om allt hela tiden? Man blir ju förvirrad för mindre. Just när jag har betalat och håller på att packa ner mina varor kommer jag på att jag har glömt potatisen! Hur snyggt var det ens? Skulle vara en sak om jag hade glömt lingonsylten eller smöret, men nejdå, jag glömmer huvudingrediensen!  När jag äntligen kom hem slängde jag mig in i duschen och tog sen itu med palten. Det gick riktigt bra, även om jag hade kommit lite efter min planering. Hade också lyckats hitta färskt fläsk i affären, och det blir såååå mycket godare med sånt fläsk än med rimmat fläsk. Min palt smakade inte så långt från mammas igår, som att jag var stolt! :)


Han stannade kvar här inatt. Vi blev hyffsat sega båda två efter palten så placerade oss i horisontalt läge på en gång efteråt och låg och surrade i flera timmar. Han skulle iväg och jobba lite idag på ett dagis men vi ska ses sen :) Blir tredje dagen i rad den här veckan. Det är riktigt fint väder ute så det blir nog en promenad i solen. Låg och lyssnade på nå låtar jag har på pitemål, Han frågar "pratar dina föräldrar såhär?" Han var lite orolig för att han inte skulle kunna förstå dem om han någonsin följde med mig upp dit sa han. Ojoj! Jag börjar nästan våga tro att han tycker om mig på riktigt :)

Ovido - Quiz & Flashcards