Alla inlägg under maj 2009

Av Elin - 27 maj 2009 01:21

Min Pina-Coladavän och hans kompis drog till IKEA idag, så jag och min kombo skickade en liten lista med saker som vi behövde. Min lista bestod i en taklampa, en sänglampa, en sänglampa till för att ersätta den jag hade sönder som jag lånat av min kombo samt en gardinstång. Ska bli trevligt att få upp lite gardiner i mitt rum, måste bara lokalisera vars jag har lagt dom efter flytten först.


Hotellet blev fullbokat ikväll, vilket var trevligt, men fortfarande var det rätt segt ikväll. Fick dock en trevlig pratstund med två gäster framåt slutet av kvällen och ett besök av Betongbarnet under eftermiddagen. Riktigt trevligt. Han ska flytta från stan i sommar, så då blir det tomt här. Skön lirare det där, för att använda hans uttryck, och också en mycket god vän. Tror dock jag aldrig haft ett så fysiskt förhållande med någon som faktiskt bara är en vän (nej, jag menar inte fysiskt på DET sättet, verkligen inte), senaste gången han hälsade på gav han mig tre bitmärken på magen och kittlade mig tills jag hade ont i magen för att jag skrattat så mycket. Kommer definitivt att sakna honom när han flyttat.


Min kombo var hungrig ungefär samtidigt som jag slutade så han kom och hämtade mig och vi drog till max för att äta. Gott. Sen bar det hemåt för en film och lite godis i soffan. Om ca 3½ timme ringer min väckarklocka, frukostpasset imorgon, suck. Aja, dags att sova.

Aff

Av Elin - 26 maj 2009 01:27

Vet inte om ångesten börjar smyga sig på mig, eller om det är rädsla för att trilla dit igen. Föregående vecka har varit hur skön som helst, ingen ostabilitet, inget funderande fram och tillbaka, men nu verkar det vara dags igen. Han var verkligen hur fin som helst, men det är klart, för ett sånt leende kan vem som helst smälta. Men det hör inte hit. Det var ett fyllestrul inget mer. Bytte inte ens nummer. Dock vet jag inte om jag gjorde ett misstag att adda han på facebook eller inte. Men kunde verkligen inte låta bli. Aff, ibland önskar jag att jag kunde stänga av mina tankar, så att dom inte vrider och vänder på saker hela tiden. Måste boka en tvättid och tvätta bort lukten från mina lakan, och från linnet jag hade på mig när vi sov. Uppenbarligen fastnade mycket av hans lukt på det. Fast det luktar ju så gott. Suck, nu får jag skärpa mig, ska INTE trilla dit igen. Det var som sagt ett fyllestrul.

Av Elin - 25 maj 2009 22:20

Kändes lite segt att gå till hotellet idag, har varit därifrån för länge och jag har insett att jag inte vill jobba där speciellt länge till. Men man kan ju inte gå utan jobb så måste hitta ett annat alternativ först, får se hur länge det tar. Dock gick tiden hyffsat fort idag, telefonen ringde i ett och vi hade nästan alla rum uthyrda, så det var lite att göra iallafall.


Är en liten smula less på mig själv för tillfället. Eller rättare sagt min svaghet, eller vad man nu ska kalla det. Har haft något i mitt huvud hela dagen och det stör mig. Det skulle ju inte betyda något, det får inte betyda något. Måste se till att det förblir så. Måste.


Diva; jag ringer dig och berättar om bravaderna istället för att skriva om dom här :P

Längtar oerhört mycket tills den 2a juni! Då får jag äntligen träffa Skrutt igen!!



Av Elin - 24 maj 2009 23:22

Det luktar fortfarande av Bondsonen i mitt rum, på ett sätt borde jag ha lite ångest för det hela, men nej, jag har faktiskt inte det, inte än iallafall. Sen så luktade han ju rätt gott också så har egentligen inget att klaga på. Och så var han ju trevlig och het dessutom. Skrutt skrattade mest åt mig när jag berättade om mina bravader igår och tyckte att jag skulle söka till "bonde söker fru", kanske man ska fundera på ändå? :P Nej skämt åsido..


Kollade igenom alla bilder som min kombo tog under festen igår för en stund sen. Ojojoj säger jag bara. Många ansikten som jag inte hade en aning om vilka det var och diverse bravader mellan olika festdeltagare som jag missade helt igår. En serie bilder från när en kompis får dille på att sniffa på min nya parfym och därför drar i mitt hår för att bättre nå min hals med sin näsa fanns med, jag visste inte ens om att han tagit dem. Vidare fanns det också bilder med diverse pussande, slickande, hångel och kurragömma i garderoben med i albumet bland annat. Jag säger då det.. :P


Idag har jag varit mest trött, gick ner till parken tillsammans med min kombo och småtjejerna en stund, åt lite välbehövelig lunch och så, men gav upp efter en stund, gick hem och somnade prompt. När jag vaknat kände jag mig som en människa igen och det var dags att städa lägenheten. Det tog sin lilla tid, och sen var det dags för middag. Efter det har dagen varit mer eller mindre händelselös, förutom genomgången av bilderna från gårdagen. Imorgon vankas det jobb på hotellet igen, har varit ledig därifrån hela veckan, känns lite skumt fakiskt, på något konstigt vänster.

Av Elin - 24 maj 2009 14:22

Gårdagen var en riktigt bra dag. Tog mig upp strax efter 9 och började förbereda för kvällens fest. Bakade tårta (som jag blev sjukt nöjd med) och röjde undan lite här hemma. På eftermiddagen kom Han och hans dotter hit för att äta tårta, det var trevligt. Av någon anledning fick min kombo för sig att visa bilder från hej-då festen han och en kompis till hade för mig innan jag skulle flytta från stan förra sommaren och även ett par andra fester. Mycket skratt blev det iallafall, riktigt trevligt. Fick fina blommor också av Skrutt, min kombo och Han. Lite senare fick jag en fin bukett vildblommor också av en annan vän.


Runt 17-tiden kom min pina-coladavän och en vän till honom för att grilla innan festen skulle dra igång. Vi åt god mat och började festa så smått.  Diva kom och joinade oss och berättade att han ska bjuda mig på middag på restaurang framöver som present :) Efter någon timme verkade det som att det bara välde in folk här, helt plötsligt var lägenheten full av människor. Många visste jag inte vilka det var, men de flesta var trevliga iallafall. Började snacka med en bondson med en massa piercings som jag träffade för första gången i torsdags, då hade han varit "13 på en skala mellan 1 och 10 i fyllegrad" typ, och jag hade mest tyckt att han var dryg och jobbig. Men igår var han inte lika full och faktiskt riktigt trevlig. Vi pratade på ett tag och det ena ledde till det andra.. Jag tror jag lämnar resten av historien därhän, men det luktar av hans parfym i mitt rum idag. Runt tretiden blev vi hungriga, så jag, Bondsonen och min kombo gick och käkade kebab innan det var dags att sova.


Förresten, jag fick mig ett eget par Pois igår! Och inte bara det, utan min Pina-Coladavän gav mig sina, eftersom att dom inte hade hittat några i stan! Blev verkligen hur glad som helst, det var så omtänksamt och något som bara en riktigt god vän skulle göra. 


Festen var över alla mina förväntningar och jag hade en underbar födelsedag. Tack alla ni som delade den med mig! :)

Av Elin - 23 maj 2009 01:36

Sov alldeles för länge idag igen. Ville verkligen inte vakna. Vad är det med drömmar på morgonkvisten som man bara måste veta hur de slutar? Har drömt på morgonen hur ofta som helst senaste tiden känns det som. Bara en liten smula irriterande, men ibland är dom ju rätt trevliga förstås. Gick lite ärenden inför morgondagen innan det var dags att gå till jobbet. Dock får det mesta handlandet vänta tills imorgon. Måste nog skriva en lista med allt jag behöver handla hem annars kommer jag garanterat att glömma någonting.


Hursomhaver. Kvällens bal var aningen större än den i förrgår. Dessutom var vi 3 pers kort, alltid lika roligt *sarkastisk*. Vi fick med andra ord springa benen av oss och slita hund hela kvällen. Lägg det till 325 tonåringar som går ut för att bli så fulla som möjligt samtidigt som dom inte har  lärt sig hur mycket dom tål. Och som den förra balen; de hade glömt vissa etikettsregler, trots undervisning om det hela i skolan inför balen! (Jobbade tillsammans med en tjej som ska gå på sin studentbal nu på tisdag och hon gav lite "inside information" om det hela. Hon var lika upprörd över deras beteende som jag). Visst, jag har inte alltid lyckats hålla mig inom mina gränser när det kommer till alkohol alla gånger, men är man på en finmiddag så kan man faktiskt bete sig därefter också tycker jag!


När jag gick hemåt pratade jag i telefon med Skrutt, det var lika trevligt som alltid. När jag var nästan hemma kommer ett gäng människor ut ur en port, en av dom kände jag igen direkt, på grund av ett mycket utstickande drag. Det var den där långa killen från igår. I klungan var även han som gav mig sitt nummer och de två tjejkompisarna som var här och åt middag igår. De är lagomt onyktra och tycker bestämt att jag ska följa med ut på krogen. Det tyckte inte jag. Samtidigt börjar Skrutt sjunga "Ja må hon leva" i telefonen, SötSkrutt!! Helt plötsligt tar någon tag i min hand och placerar en puss på handryggen. Det var en knäböjande kille som jag aldrig någonsin sett, lite emo-kid liknande stil sådär. Han tittar på mig med hundvalpsögon och säger "en gång är ingen gång", sen ställer han sig upp och går. Jag fattade ingenting. Den långa människan försökte få med mig ut några gånger till men gav tillslut upp. Tack för det. Jag går hem och sätter mig i soffan med laptopen i knät. Dags att varva ner. Nu har jag förflyttat mig till sängen och det är dags att sova, som att det ska bli skönt. Ser fram emot morgondagen, önskar bara att Skrutt kunde varit här, då hade dagen varit ultimat på en gång. Längtar SÅ tills den 2a juni när jag får träffa henne igen!

Av Elin - 22 maj 2009 02:49

Som väntat kände jag mig som en geléklump när jag vaknade i morse. Det brukar vara så efter ett par kvällar med restaurangjobb. Drog mig alldeles för länge än vad jag bordat, men det var behöveligt och skönt. Min Pina-Coladavän kom över med sina Pois så vi lekte lite med dom en stund innan vi bestämde oss för att gå och handla middagsmat tillsammans med min kombo. Hemgjorda hamburgare blev det, med strips, beasås och HP-sås. Gott! Middagen avrundades med en nybakt kladdkaka á la min kombo. Fruktansvärt gott! Vi fick besök till middagen också, en kompis till min Pina-Coladavän och hennes kompis. Det var riktigt trevligt. Efter maten gick vi till Södra G, vi hängde i ett kök där några grabbar satt och drack whiskey/cola. Dom var rätt trevliga, men en av dom trodde inte att jag var seriös när jag berättade om mina planer för kvällen. Det tog ett tag att övertyga honom om att jag skulle på dans. Men, så var det och strax före kl 21 kom Diva dit och hämtade upp mig. Bandet som spelade var riktigt bra, och jag fick lära mig hur det funkar på dans. Inte så komplicerat egentligen. Dansade inte så mycket innan pausen, bara två gånger med Diva och sen en gång med en annan snubbe, men desto mer dans blev det efter pausen. Riktigt roligt det där, vill absolut åka fler gånger!


När dansen var slut drog jag och Diva in till stan för en snabbvisit på krogen innan de stängde. Mötte upp med min kombo och de andra som jag lämnat på Södra G. En av grabbsen från köket säger efter typ 3 minuter; "du kan väl ta mitt nummer ifall du vill träffas någon gång". DET gick fort. Visst, vi hade suttit och snackat en del innan jag åkte på dansen, men ändå. Aja, får se hur jag gör med det. Ville mingla lite så jag och min kombo hamnade på dansgolvet där vi hittade några av de andra. Dansade lite med den längsta människa jag någonsin sett, 2,11m lång är han. Galet. Dock fick jag lite mer uppmärksamhet av honom än vad jag egentligen ville ha, det var en smula besvärligt. Han är iofs trevlig och så, men all uppmärksamhet är verkligen inte önskad uppmärksamhet.


12 timmar kvar tills jag börjar jobba igen, det är verkligen dags att sova nu, har en del att fixa inför lördagen imorgon.

Av Elin - 20 maj 2009 23:56

Min Pina-Coladavän hade hittat lite lektioner för poi på youtube, så vi testade lite sånt idag. Lärde oss en ny "move"! :) Riktigt roligt det där, ser fram emot när jag har mina egna.


Studentbal stod på schemat för jobbet idag. Hade fått höra av mina arbetskamrater att det var roligt att jobba bal, så jag hade bestämt mig för att "nollställa" mina skeptiska tankar som jag dragit på mig senaste gången jag jobbade på en studentbal. Det skulle jag inte ha gjort, kan jag säga. Visst, det var lite kul där till en början, men alltför snabbt blev större delen av de blivande studenterna rejält packade. Viss dryck ingick i middagspaketet som de köpt, men mer än en försökte lura sig till mer "gratis" alkohol. Att de sprang runt som om de hade myror innanför kläderna gjorde det inte lättare att hålla reda på vem som fått påfyllning och inte. Vad hände med etiketten? Är det ingen som vet att man inte ska lämna bordet förräns hela middagen har blivit serverad när det kommer till finare middagar? Visst, det blir "kris" ibland, men när serveringspersonalen håller på att servera dryck till förrätten och man har blivit ombedd att sitta på sin plats under servering av den enkla anledningen att många hade specialkost samt att alla inte fick dricka alkohol, kan man inte göra det då? Hur svårt kan det vara? En annan tanke som slår mig är; betedde jag mig likadant i början av min "karriär"? Skrämmande tanke. Jag gick aldrig på min studentbal, jag åkte till England en vecka istället (och hade en av de bästa veckorna i mitt liv), på något sätt kändes det mer värdefullt än att klä upp sig för att spendera en kväll på stället jag jobbade extra på och äta mat som jag ätit åtminstone 20 gånger tidigare. Jag ångrar inte mitt beslut en sekund, hade jag inte gjort den hade jag ju aldrig träffat JFK (nej, jag syftar inte på Kennedy). Kan inte påstå att vårt förhållande alltid har varit det bästa, men han betyder som tidigare nämnt mycket för mig, det kommer han alltid att göra. Hursomhaver, de blivande studenterna var på riktigt gott humör, men svinade som bara den. Flertalet gånger under kvällen har jag önskat att jag inte hade lovat att jobba på balen på fredag. Men har man lovat så har man. Det har inte riktigt varit min dag idag heller, har tappat saker och råkade även välta en trave stolar över min fot under kvällen, det gjorde ont. Imorgon har jag en ledig dag, ska börja fixa lite inför helgen och så, men först ska jag sova LÄNGE.

Ovido - Quiz & Flashcards