Alla inlägg under mars 2009

Av Elin - 19 mars 2009 13:48

Matsäcken är packad, täckbyxorna är på, ute strålar solen. Sitter bara och väntar på att dom ska komma och hämta upp mig nu. Persåsen, here we come! :D

Av Elin - 18 mars 2009 22:22

Tror inte att jag har varit såhär slapp på hur länge som helst. Om ens någonsin. Vaknade strax efter 10, men låg kvar i sängen till åtminstone 12. Klev upp och åt frukost och sen gick jag tillbaka till sängen, läste en bok, surfade lite (trådlöst internet och bärbar dator är verkligen inte att klaga på). Klev upp och kollade på tre avsnitt av The Big Bang Theory. Som att jag tycker om den serien, helt galet rolig. Den är att rekommendera starkt. Läste lite till och flyttade mig till soffan för att kolla på tv. Somnade efter en stund. Vaknade alltför långt senare av att min rumskamrat ringde och frågade om jag hade funderat på middag. Det blev att vi gick en trappa ner och åt pizza. Efter det har vi suttit i soffan, förutom en sväng till badrummet. Slappt, eller?  Tror att jag slår dom flesta av mina rekord faktiskt.


Imorgon är det tänkt att det ska bära av till Persåsen och åka bob/pulka i slalombacken där. Får se om det går bra eller om det blir ett besök på plåstergården :P Får ju hoppas man slipper det.

Av Elin - 17 mars 2009 22:35

När jag efter att ha dragit mig i flera timmar i sängen klev upp idag upptäckte jag en massa små blåmärkesliknande prickar på mitt ena ben. Har ingen aning om vars dom kommer ifrån. Skumt. Kan inte komma på något som kan ha orsakat dem heller.


På jobbet idag var det full rulle. Alla rum var uthyrda för natten så hade en hel del gäster som sprang ut och in. Det enda som egentligen störde mig är att någon/några som inte ska parkera där har ställt sina bilar på hotellets parkeringsplatser i garaget, så gäster som hade bokat garage inte fick plats. Det är inte första gången det händer och trots bra förslag på lösningar från både personal och gäster verkar inget hända. Grymt irriterande. Utöver det gick kvällen smärtfritt. Vi har ett par praktikanter från hotell och restaurangprogrammet hos oss för tillfället så en av dem höll mig sällskap i några timmar ikväll. Det var trevligt att ha någon att prata med. Hon jobbar på bra också, och det gillas. Blev också tillfrågad om jag ville städa i morgon, sa ja till det först men då ville min kollega ha lite timmar så hon fick ta det passet istället. Nu kan jag jobba på min förkylning istället imorgon, för på torsdag måste jag vara frisk och kry. Då bär det av till ett ställe som heter Persåsen där man åker bob och pulka i en slalombacke. Galet. Vettesjutton om jag hade sagt ja till att fara dit om det inte vore för att det var Han som frågade om jag ville följa med :P Har ju inte åkt varken bob eller pulka på hur många år som helst. Får hoppas man inte bryter något ben eller så bara :P

Av Elin - 16 mars 2009 23:21

Började dagen med frukt, äpple på mackan till frukost. Gott. För en stund sen kom min rumskamrat in med en skål glass och bitar av äpple och apelsin, så kan säga att jag börjat och avslutat dagen med frukt. Det känns ganska bra faktiskt, men min kropp lär väl få en chock. Jag är ju en ökänd godisråtta/kakmonster. Ok, jag smällde i mig ett gäng kakor mitt på dagen idag, så jag har väl kompenserat lite :P Börjar dock fundera på om det faktum att jag är så SJUKT svag för Honom är det som gör att jag ändrar på mina matvanor även när jag inte träffar honom. Har bland annat börjat äta gröt till frukost (iallafall dom dagar som jag inte har frukostpasset på jobbet) och sen när har jag köpt apelsiner när jag varit på affären? Sen när har jag ens tyckt om apelsiner om det inte varit i flytande form? Uppenbarligen gör jag det nu i alla fall. Skumt, mycket skumt.


Frågar mig själv om jag vågar det här. Kan ju inte annat än erkänna att jag träffat killar som verkar vara svärmorsdrömmar tidigare. Skillnaden är kanske just det att dom VERKADE vara svärmorsdrömmar och kanske, kanske är Han på riktigt. Jag hoppas verkligen det. Men hur ska jag kunna veta? Jag har ju haft fel så många gånger förut. Fruktansvärt fel. Antingen har dom visat sig vara svin eller så har det varit något annat som saknats. Så långt kan jag inte tro att Han är något svin. Han är ju helt underbar hela tiden. Min rumskompis säger att Han är en bra kille också så jag har en andra åsikt om Honom redan, av någon jag litar på och som känner Honom. Jag har inte hittat något som saknas heller. Han är vuxen, står stadigt på sina egna två ben på jorden. Han ifrågasätter, tänker, filosoferar, fantiserar och vi kan prata i timmar om vadsomhelst. Barnasinnet finns där, Han är ju en pappa. En bra pappa, som älskar sin dotter. Han är aktiv, tränar och hittar på saker. Han är busig, tvekar inte att kittla mig eller retas med mig när han får tillfälle och lust. Han är fin, snygg, vacker, het. Han har dom underbaraste läpparna jag någonsin kysst. När Han kysser mig gör han det personligt, håller mitt ansikte mellan sina händer och håller om mig länge bara för att. Jag hoppas innerligt att det här är på riktigt, för nu, medans jag har suttit här och skrivit av mig har jag insett att Han är värd att jag tar risken att bli bränd en gång till. Bara det faktum att jag mår så bra som jag gör och går omkring med ett fånigt flin på mina läppar mest hela tiden gör att det kommer att vara värt det, även om allt går snett. Men jag hoppas att det inte ska gå snett, att allt det här verkligen är på riktigt.

Av Elin - 16 mars 2009 14:09

Japp, det var första gången jag varit på bio utan att äta godis. Istället blev det frukt, popcorn och russin. Faktiskt helt ok, och så kände jag mig nyttig för en gångs skull. Har börjat äta betydligt mer frukt sen jag började dejta Honom. Han är betydligt nyttigare än vad jag är och det verkar smitta av sig mer och mer. Och det är ju inte helt fy skam, eller hur? Nu är det ska jag bara vänta och se om jag kommer att ha råd med ett gymkort framöver, eller åtminstone om jag kan börja simma regelbundet. Det är ju några år sen jag höll på med det och måste erkänna att jag mådde rikigt bra då. Sen så passar simmning utmärkt för mina lite halvtrasiga knän. Hursomhelst. Kvällen var riktigt trevlig. Vi såg Valkyria. Den var riktigt bra faktiskt, men det märktes att den har gått ett bra tag, bara vi två och ett par till i salongen. Men jag klagar inte på det, det har ju egentligen ingen betydelse. Han höll mig i handen i princip hela tiden. Mys. Sen Åkte vi hem till Honom, sov över. Ännu mysigare :)


Vårt internet hemma har äntligen kommit igång igen, så nu slipper vi "låna" från hotellet på andra sidan gatan. Nog för att det gick bra det också, men uppkopplingen är som stabilare nu. Dessutom kunde jag inte sitta inne i mitt rum och surfa med den uppkopplingen och det kan jag ju nu, så det är skönt. Ikväll blir det att tvätta, har typ inga rena kläder just nu, så det är på tiden. 

Av Elin - 15 mars 2009 13:50

Sitter på jobbet. Lite mer än en halvtimma kvar innan jag får gå hem. Skönt. Ville verkligen inte stiga upp när väckarklockan ringde i morse. 5 kändes brutalt tidigt. Men vad gör man? Har man ett jobb så är det ju som bäst att sköta det ordentligt, eller hur? För det mesta tycker jag att frukosten här är rätt lugn, blir sällan stressad (har man jobbat buffé där jag startade min "karriär" blir man inte så lätt stressad av att ha 40-60 frukostgäster). Idag var det dock full rulle från klockan 7, saker löste av varandra hela tiden så inte många minuter att slappna av. Det hela gick rätt bra, och halv  9 fick jag förstärkning av en tjej som har börjat jobba extra i städet och som frukosthjälp. Det var trevligt med någon att prata med.

Det hela gick rätt bra, det enda som jag störde mig på idag är två gäster som kom 45 minuter EFTER att frukosten egentligen skulle stänga. Visst, det blir alltid lite senare än det är tänkt, och sen får vi i personalen också äta, så hela buffén stod fortfarande framme. Men allvarligt, hur svårt kan det vara att komma i tid när man har 10-15 meter att gå från rummet till frukostbordet? Dom bad inte ens om ursäkt och frågade om det var ok att dom åt. Ogillar skarpt.


Hur som haver, nu ska jag inte ödsla mer energi på det. Fredrik/Bambis mingel igår var i och för sig trevligt, men tyvärr kom det inte så många. Tycker lite synd om han för det. Han hade ju fixat en massa för nästan ingenting kändes det som.  Champagnen var riktigt god, jag fick mig ett glas efter att jag slutat jobba. Jag brukar inte ens tycka om champagne/mousserande vin. Eller vin över huvudtaget för den delen. Det finns några få undantag, eller så är det helt enkelt så att jag håller på att bli vuxen :P Det fanns ju en tid när jag inte tyckte om cider heller, så det är ju inte omöjligt.


Ikväll ska jag träffa Honom :) som att jag längtar.

Av Elin - 14 mars 2009 11:41

Min kompis som kommit till Östersund över helgen kom förbi här en sväng igår. Som att det var kul att se henne igen! Blev en liten mini-förfest för oss två innan det bar iväg till krogen. Hon hade med sig en flaska Limevodka i handväskan så det blev någon klunk ur den innan vi kom fram. Skyller kvällens avslut på den flaskan, när ska jag lära mig att man inte ska dricka sprit direkt ur flaskan? Utgången av det brukar ju som bli mindre lyckad om man så säger :P Nu när jag tänker efter så blev det faktiskt samma resultat som sist jag drack direkt ur flaskan. Det var dock nått år sen. Det vill säga att allt kom upp igen. En kompis som var där på krogen med oss hjälpte mig att gå ut utomhus istället för att må dåligt där inne. Det är ju som inte så uppskattat av dom flesta om man säger så. Han var så snäll, höll undan mitt hår när jag kräktes och sen såg han till att jag kom hem ordentligt. Min rumskompis kom hem någon gång ungefär samtidigt (tror jag) och dom bäddade ner mig i min säng, gav mig vatten, en hink och så ställde dom alarmet på mobilen så att jag inte skulle försova mig till jobbet senare i eftermiddag. Hur gulligt är inte det? Kan skatta mig lycklig för alla underbara människor som finns i mitt liv. Dock måste jag passa mig för sånna missbedömningar av mitt alkoholintag framöver. Usch, det är inte alls bra.


Han messade mig under kvällen också. "Sover du hos mig söndag till måndag? :)" Jag blev så glad. Är inte riktigt van vid att någon säger sånna saker på ett sånt sätt till mig. Det känns verkligen så bra med allt han gör. Det är som så personligt på något sätt.


Ikväll blir det releasemingel för Bambis nya företag på hotellet. Ska bli skoj :)

Av Elin - 13 mars 2009 17:14

Fick just mess av en god vän som jobbar i utlandet att hon kommer till Östersund ikväll! Sweet! Som att jag har saknat henne sen hon flyttade ner dit till sin karl. Han är också här i stan över helgen, så förhoppningsvis får man se hans nuna också lite ikväll!


Jobbet idag var rätt som vanligt. Inte för många gäster till frukost för att det skulle bli stressigt. Dock lär det bli lite så i helgen, vi har näst intill fullbelagt så det blir nog en del att göra. Somnade på soffan när jag kom hem, oj så skönt det var. Anna ringde och väckte mig efter ett tag, surrade lite med henne en stund, trevligt som alltid. Slumrade nästan till igen (den här soffan ÄR farlig) men då var det en viss person som skrev till mig på msn, så jag vaknade till ordentligt :) Nu ska jag börja fundera på något ätbart, så fort jag känner för att röra på mig det vill säga :P

Ovido - Quiz & Flashcards